Våra tjänster inom måleri

Vi är experter inom trapphusmålning men täcker även andra områden inom målning såsom  takmålning, våtrumsmålning samt renovering av trapphus.

Vi är certifierade för trapphusmålning samt våtrumsmålning, vilket ger dig garanti för ett väl utfört arbete.

Förutom själva målningen kan vi erbjuda rådgivning om just ditt specifika projekt. Det är lätt för en kund att känna sig vilsen, inte bara på grund av det stora utbudet av olika material, utan även för att denna inte är införstådd med själva arbetsprocessen. Det är inte konstigt och det är just där vi kommer in. Förutom en målare får du även en rådgivare.

Måleri samt bygg

En nybyggd fastighet kan förändras snabbt, t.ex. genom att måla om trapphuset. En äldre fastighet kan behöva lite mer än så. Dörrar, fönster och andra utrymmen behöver målas och fixas till. Vi har den rätta erfarenheten och kunskapen att göra det.

Kommunikation med kunden – en självklar del av våra tjänster

Den största delen av vår framgång kan vi tacka vår regelbundna kommunikation med kunden för. Att lyssna, prata och förstå vad kunden behöver är ett måste för oss därför sätter vi kommunikation som en del av våra tjänster.

För oss är det viktigt att veta vad du vill ha av oss och vilka dina förväntningar är. Vi gör ett besök hemma hos dig och därefter sätter vi oss ner och pratar med dig som vår blivande kund. Vi är då redo att göra en offert och vill gärna påbörja arbetet.