Trapphusmålning – en klar upplyftning

Vad är det första man ser när man stiger in en fastighet? Trapphuset, så klart. Den är just den fastighetsdelen som välkomnar in både ägarna, hyresgästerna och besökarna.

Ett fräscht och städat trapphus är ett måste om du vill hålla fastigheten i gott skick. Hur får du ett fräscht trapphus? Genom en välgjord trapphusmålning.

Anlitar du oss för en sådan garanterar vi ett långsiktigt resultat, ett proffsigt utfört arbete och sist men inte minst rena och snygga trapphus.

Vårt jobb är att skapa trivsel för de boende och alla som kommer på besök.

Vår största belöning är att se det fräscha och fina resultatet efter vår trapphusmålning.

Trapphusmålning – för en bra inomhusmiljö         

Vi hjälper dig att skapa en bra inomhusmiljö. Vi är experter på trapphusmålning, en sådan som piffar upp fastigheten för en lång tid framöver.

Förutom trapphusmålning kan vi även erbjuda olika typer avrenoveringar i trapphus, källare, tvättstugor och soprum. Med andra ord lyfter vi upp de allmänna utrymmena i fastigheten på ett sätt som gör alla nöjda.

Bland våra kunder hittas både privatpersoner och företag. Vi har bred kompetens inom trapphusmålning oavsett om det handlar om en privatägd fastighet eller en allmän lokal.

Skillnaderna mellan dem är inte särskild stora, men finns. Därför vill vi gärna komma på besök innan vi ger en offert på arbetet. Den är givetvis alltid kostnadsfritt.

Trapphusmålning som en hållbar lösning

En trapphusmålning handlar om att göra ett bra jobb med det rätta materialet. Vi hjälper dig att välja rätt och utför själva målningen under en angiven tidsplan. Våra lösningar är långsiktiga och hållbara då de är anpassade till fastigheten och kundens specifika önskemål.

Vi hjälper till med hela planeringen, från start till slutbesiktningen. Det enda som du ska tänka på är att njuta av resultatet.

Berätta gärna hur du vill att ditt trapphus ska se ut. Vi levererar!

Vårt team ser fram emot att se dig som vår nästa kund.

Välkommen!